قابل توجه مراکز پخش و مراکز دانشگاهی و تخصصی طب سنتی و نیاکان :
مطالب ذیل بحث مزاج را مطالعه فرمائید لازم به ذکر است بخش مزاج و طبایع نرم افزار قرا بادین کبیر دارای اطلاعات نسخه خطی
عقیلی خراسانی با جستجو در لیست مطالب موجود است.
تلفن تماس
09123382295
مقدمه ذوالخاصیة
حالات موادغذائی دربدن
غذا ودوای مطلق
غذای دوائی
افعال ادویه واغذیه
امورظاهری وحسی ذوالخاصیة
دوای مسهل ذوالخاصیة
ترکیب مقوی ذوالخاصیة وتاثیرهریک
انواع وشرح ترکیبات
تعریف مزاج
اقسام مزاج
کیفیت مزاج واعتدال بدن
طبیعت ترکیبات صنعتی
روش شناخت تجربی ادویه واغذیه
هشدارهای تجربی ادویه واغذیه
روش شناخت ادویه واغذیه به قیاس
طعم حِریف
طعم مر
طعم مالح
طعم حامض
طعم عفص
طعم دسِم
طعم قابض
طعم حلو
طعم تفر
استشمام ورایحه
لون یارنگ
انواع رنگ
استدلال قیاس
لازمه ترکیب ادویه
مزیت غذا نسبت به دوا
ترکیب ادویه بعداز تشخیص مرض
ضوابط ترکیب ادویه
تشخیص مزاج وترکیب دارو
شناخت درجه طبیعت ترکیبات ادویه
روش استخراج ترکیبات شربت
عمر بعضی از ادویه منفرد
شرح زمان ادراک ومدت عمر ادویه مرکب
علت اختلاف نظر اطباء در خواص ادویه
نگهداری وبرداشت ادویه جات
شرح خوردن وآشامیدن صحیح
تشویه وتحمیص وثقیله
اصلاح یاتدبیر ادویه
اصلاح ذراریح
اصلاح شبرم
اصلاح ادویه نشاط آور
اصلاح دبق
خیساندن وغسل
شناخت عملکرد وخواص ادویه مفرده
شرح بعضی اصطلاحات اطباء
غذای ابراهیمیه مقوی قلب و موافق معده وکبد
امچور(انبه نارس)
اموتهه یا شیره انبه رسیده
شرح انواع غذاهای جزر(زردک) وروش های تهیه آنها
غذای جوزابه