شرح نرم افزار های مرجع طب سنتی

با تحقیق و اقتباس از مراجع خطی و غیر خطی

شرح نرم افزار های مرجع طب سنتی

با تحقیق و اقتباس از مراجع خطی و غیر خطی

بخش مزاج و طبایع نرم افزار قرا بادین کبیر

 قابل توجه مراکز پخش و مراکز دانشگاهی و تخصصی طب سنتی و نیاکان :

مطالب ذیل بحث مزاج را مطالعه فرمائید لازم به ذکر است بخش مزاج و طبایع نرم افزار قرا بادین کبیر دارای اطلاعات نسخه خطی

عقیلی خراسانی با جستجو در لیست مطالب موجود است.

 

تلفن تماس

09123382295


مقدمه ذوالخاصیة

حالات موادغذائی دربدن

غذا ودوای مطلق

غذای دوائی

افعال ادویه واغذیه

امورظاهری وحسی ذوالخاصیة

دوای مسهل ذوالخاصیة

ترکیب مقوی ذوالخاصیة وتاثیرهریک

انواع وشرح ترکیبات

تعریف مزاج

اقسام مزاج

کیفیت مزاج واعتدال بدن

طبیعت ترکیبات صنعتی

روش شناخت تجربی ادویه واغذیه

هشدارهای تجربی ادویه واغذیه

روش شناخت ادویه واغذیه به قیاس

طعم حِریف

طعم مر

طعم مالح

طعم حامض

طعم عفص

طعم دسِم

طعم قابض

طعم حلو

طعم تفر

استشمام ورایحه

لون یارنگ

انواع رنگ

استدلال قیاس

لازمه ترکیب ادویه

مزیت غذا نسبت به دوا

ترکیب ادویه بعداز تشخیص مرض

ضوابط ترکیب ادویه

تشخیص مزاج وترکیب دارو

شناخت درجه طبیعت ترکیبات ادویه

روش استخراج ترکیبات شربت

عمر بعضی از ادویه منفرد

شرح زمان ادراک ومدت عمر ادویه مرکب

علت اختلاف نظر اطباء در خواص ادویه

نگهداری وبرداشت ادویه جات

شرح خوردن وآشامیدن صحیح

تشویه وتحمیص وثقیله

اصلاح یاتدبیر ادویه

اصلاح ذراریح

 اصلاح شبرم

اصلاح ادویه نشاط آور

اصلاح دبق

خیساندن وغسل

شناخت عملکرد وخواص ادویه مفرده

 شرح بعضی اصطلاحات  اطباء

غذای ابراهیمیه مقوی قلب و موافق معده وکبد

امچور(انبه نارس)

  اموتهه یا شیره انبه رسیده

 شرح انواع غذاهای جزر(زردک) وروش های تهیه آنها

غذای جوزابه

 


 

 

 


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد