شرح نرم افزار های مرجع طب سنتی

با تحقیق و اقتباس از مراجع خطی و غیر خطی

شرح نرم افزار های مرجع طب سنتی

با تحقیق و اقتباس از مراجع خطی و غیر خطی

دمنوش های سنتی

 
 

طرز تهیه چای ( دمنوش) سنتی ایرانی: بعد از مخلوط کردن، مواد را روی حرارت کم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد، سپس قوری را روی حرارت غیر مستقیم( کتری یا سماور) قرار داده، 15 دقیقه دم بکشد، صاف نموده و مصرف کنید.
توجه: دمنوش هرچه بیشتر دم بکشد، بهتر است. دمنوش بعد از دم کشیدن به مدت طولانی (چند روز) قابل مصرف است. کتری یا قوری بایستی مسی یا رویی باشد.



۱- دمنوش گل گاو زبان و سنبل طیب:
مواد:گل گاو زبان(4 قاشق مرباخوری)، سنبل طیب(1 قاشق مرباخوری)، لیمو عمانی(1عدد)، آب سرد(2لیوان)، مقداری نبات.
خواص : طبیعت گرم و تر،آرام بخش اعصاب، خواب آور، رفع سردردهای عصبی، رفع دردهای کلیوی، ضد سودا و صفرا ، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقویت قوه باء.

۲- دمنوش به‎‎‎لیمو و زیرفون:
مواد: به‎‎‎لیمو( 1قاشق مرباخوری)،زیرفون(1قاشق غذاخوری)، آب سرد(2لیوان) ، مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم، ضد سرماخوردگی، ضد ناراحتی عصبی، ضد تشنج، ضد نقرس، ضد سیاتیک، ضد غلظت خون، ضد رماتیسم، خواب‎‎‎آور شب، ضد میگرن، آرام بخش، ضد طپش قلب، ضد سردرد، تقویت حافظه، تقویت معده، ضد آسم، پایین آورنده فشار خون، ضد اسهال، شستشو دهنده کلیه.

۳- دمنوش بادرنجبویه و زیرفون: مواد: بادرنجبویه(1 قاشق مرباخوری)، زیرفون(1قاشق غذاخوری)،آب سرد( 2لیوان)، مقداری نبات.
خواص: طبیعت خیلی گرم، در بعضی مزاجها بالا برنده قوی فشار خون، مقوی قلب و اعصاب، خون‎ساز، تقویت کننده سلولهای مغزی، فوق‎‎‎العاده آرام‎‎‎بخش است، مقوی مغز، ضد صدای گوش، خواب‎‎‎آور، نشاط آور، ضد بیماریهای کلیه، ضد خوابهای وحشتناک، ضد بوی دهان.

۴- دمنوش بابونه:
مواد: بابونه( 1قاشق غذاخوری)، آب سرد( 2لیوان)، مقداری نبات.
خواص: طبیعت معتدل و دیم آن گرم و خشک، آرام بخش اعصاب، تقویت معده و روده، ضد تب، ضد انگل، ضد یبوست، مقوی اعصاب و مغز، اشتهاء آور، ضد بلغم وصفرا، شستشو دهنده بسیار قوی کلیه‎‎‎ها.

۵- دمنوش به‎‎‎لیمو:
مواد: به‎‎‎لیمو( 1قاشق غذاخوری)، آب سرد( 2لیوان)، مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم، خواب‎‎‎آور شب، آرام بخش، ضد میگرن، ضد سردرد، ضد طپش قلب، تقویت حافظه، ضد نفخ، تقویت معده، ضد آسم.

۶- دمنوش دارچین:
مواد: دارچین( چند قلم آسیاب نشده)، آب سرد( 2لیوان)، مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم و خشک، محرک اعصاب، شستشو دهنده کلیه، دفع رطوبت اخلاط رطوبتی، مفرح، تقویت قوه باء، ضد پا دردهای رطوبتی، اشتها آور، ضد دلهره، ضد بوی دهان، تقویت کبد و معده (تاثیر آن تا 15 سال در بدن می‎‎‎ماند).

۷- دمنوش زنجبیل:
مواد: زنجبیل کوبیده( 1قاشق مرباخوری)، آب سرد( 2لیوان)، مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم و خشک، بالابرنده فوری فشار خون، ضد ضعف اعصاب، تقویت حافظه، ضد رطوبت مزاج، ضد بلغم و صفرا، خون‎‎‎ساز، ضد درد مفاصل، تقویت قوه باء، مقوی جهاز هاضمه، ضد سم غذایی، مقوی معده، مسکن، مقوی قوای رئیسه بدن،تنظیم ادرار.

  

 ادامه مطلب:  http://www.tebbehirani.blogfa.com/cat-13.aspx

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد